Prirodni lijek za proširene vene i oticanje nogu – gel od divljeg kestena

Gel od divljeg kestena

Gel od divljeg kestena je proizveden od prirodnih sastojaka, bez konzervansa, koji vašim nogama daje osjećaj lakoće, vitkosti, te uklanja bolove.

Divlji kesten ne utječe samo na varikozne vene već ima i snažan utjecaj na hemeroide. Zašto odabrati prirodni gel od divljeg kestena pročitajte u nastavku…

Prirodni lijek za proširene vene i oticanje nogu – gel od divljeg kestena

Isprobajte naš prirodni gel od divljeg kestena, nakon samo nekoliko dana uočit ćete promjene na svojim nogama. Zbog kombinacije ekstrakta divljeg kestena, alantoina i ulja mente ovaj gel ima snažno djelovanje na bolove u nogama i pojavu vena.

Gel lagano nanesite na bolno područje ili područje s vidljivim venama i osjetit ćete olakšanje u vrlo kratkom roku. Dlanovima ravnomjerno nanesite tanki sloj gela u smjeru od gležnjeva prema koljenima. Za najbolje rezultate koristite ujutro i navečer. Zbog svog sastava naš Natura Vita gel od divljeg kestena ima višestruko djelovanje na bolne i otečene noge, varikozne vene i hemeroide.

Za prekrasne noge bez vidljivih vena i otečenosti preporučamo:

  • raznovrsnu i zdrava prehrana bazirana na laganim jelima od povrća, bijelog mesa, bez puno začina
  • što oviše hodanja u prilagođenoj obući
  • konzumacija minimalno dvije litre vode ili zaslađenog čaja
  • odjeća koja ne steže, od prirodnih materijala

Prirodni preparati na bazi ljekovitog bilja utječu na cjelokupni organizam, poboljšajte životne navike malim koracima i vidjet ćete velike promjene! Osim vena, bolova i hemeroida promjene ćete osjetiti u cijelom organizmu!

Gel od divljeg kestena

Sastav Natura Vita gela od divljeg kestena

Alantoin je biljni ekstrakt koji ima snažan ljekovit utjecaj na organizam. Alantoin je aktivna djelatna tvar koja potiče rast i regeneraciju stanica u kostima, vezivnom i potkožnom tkivu. U kombinaciji s ekstraktom divljeg kestena ima snažno djelovanje na bolne mišiće i tetive.

Ulje mente se koristi kod ublažavanja općih bolova i smanjenja stresa u organizmu. Menta ima snažno djelovanje na bolne zglobove i mišiće te se koristi u tretiranju raznih zdravstvenih stanja koja utječu na stanje mišića i kostiju.

Neovisno o tome jesu li vaši bolovi nastali udarcem, iščašenjem, preopterećenjem zbog fizičkog rada, vježbanjem ili bolesti gel od divljeg kestena će vam pomoći.

Svojstva ekstrakta od divljeg kestena:

  • utječe na varikozne vene
  • ublažava simptome kronične venske insuficijencije
  • pomaže u otklanjanju bolova i neugode uzrokovanih hemeroidima
  • ima snažna antiupalna svojstva

Gel od divljeg kestena za prekrasne noge bez bolova u Natura Vita web shopu!

Gel je prirodni preparat u kojem je kombinacijom nekoliko ljekovitih biljaka postignut snažan učinak na bolne noge i varikozne vene. Aktivni sastojci divljeg kestena, alantoina i mente ublažavaju bolove, sprječavaju nastanak upala te pomažu u smanjenju simptoma. Uživajte u laganom koraku bez bolova i toniranim listovima!

Kozmetički i zdravstveni problem
Varikozne vene su veliki kozmetički problem, posebno kada se pojave u ranoj dobi. No varikozne vene su i ozbiljan zdravstveni problem.

Kako dolazi do problema s venama?

Venska insuficijencija – u venama se nalaze jednosmjerni zalisci čija je zadaća vraćati krv prema srcu. Kada stijenke vena postanu manje elastične, zalisci slabe i krv zaostaje u venama što dovodi do širenja, modrica i oticanja. Paučinaste vene, crvene i ljubičaste nakupine kapilarica koje tvore zvjezdaste oblike prvi su od znakova problema s venama.

Gel od divljeg kestena Natura Vita

Kako spriječiti i ublažiti probleme s venama?

Gel od divljeg kestena – nakon prvih znakova problema s venama u svoju kozmetičku rutinu uvrstite prirodni gel od divljeg kestena. Nanosite ga dva puta dnevno od nožnog zgloba prema koljenu u tankom sloju bez umasiravanja.

Vježbajte – jačanjem nožnih mišića utječe se i na stanje vena, hodajte, koristite stepenice, vježbajte. Na taj način vaše noge će postati jače, tonirane i vaše vene će imati više snage za pravilan rad.

Odmor – iskoristite trenutke odmora ili kada sjedite i podignite noge na povišeno. Na taj način ćete smanjiti pritisak i olakšati venama njihov rad.

Prirodnim preparatom na bazi divljeg kestena i jednostavnim savjetima smanjite pojavu oteklina i ublažite varikozne vene. Redovitim korištenjem gela dva puta dnevno, ujutro i navečer smanjit ćete bolove prilikom hodanja, noćne grčeve i pojavu novih paučinastih nakupina te varikoznih vena. Odmah po korištenju gela ćete osjetiti olakšanje i krenuti u novi dan bez bolova!