Prikazuje se svih 4 rezultata

Age-Bye kozmetika za zrelu kožu

Age-Bye je kozmetička linija proizvoda njemačke tvrtke Hagina Cosmetic, koje je Natura Vita ekskluzivni distributer za hrvatsko tržište.

Natura Vita kozmetika za zrelu kožu

Više...

Age-Bye kozmetička linija u svom sastavu sadrži hijaluronsku kiselinu niske i visoke molekularne mase. Uz dodatak ulja badema, vitamina E i florasoma utječe na cjelokupno stanje kože. Age-Bye linija smanjit će postojeće bore i usporiti pojavu novih.

Ova kozmetička linija anti-age proizvoda bazirana je na prirodnim sastojcima, a njezina posebnost u Argireline® komponenti. Argireline® je aminokiselina koja svojim djelovanjem zaglađuje bore.

Hagina Cosmetic Age-Bye linija sastoji se od:

  • Krema protiv bora
  • Roll on protiv bora
  • Masažna maska protiv bora

Želite li maksimalan učinak ovih prirodnih aktivnih komponenti koristite Age-Bye proizvode sinergijski kroz dan u svojoj beauty rutini.

Učinci kozmetičke linije:

  • opuštanje mišića lica
  • smanjenje bora na licu, vratu i dekolteu
  • dubinska hidratacija uljem slatkog badema i vitamina E
  • povećanje elastičnosti kože
  • veća čvrstoća kože

Age-Bye kozmetika za besprijekornu zrelu kožu!

Kako koristiti ove proizvode?

Roll-on protiv bora

Roll-on nanesite na čistu kožu na područja koja su podložnija stvaranju bora. Koristite na području iznad usana, na čelu i na području oko očiju. Pustite da djeluje nekoliko minuta i nakon toga nanesite 24 satnu kremu.

Roll-on se koristi na čistoj koži prije nanošenja kreme.

24 satna krema protiv bora

Krema pruža 24-satnu hidratizaciju i cjelodnevno djelovanje na mišiće koji se nalaze uz područja na kojima se stvaraju bore. Osim direktnog djelovanja na mišiće i bore koje učinkovito zaglađuje, ova krema dubinski hidratizira kožu. Iz tog razloga možete ju koristiti i kao podlogu za šminku.

Krema se koristi kao dnevna i noćna krema.

Masažna maska protiv bora

Masku koristite u tjednoj beauty rutini zajedno s ostalim proizvodima iz kolekcije. Veću količinu maske nanesite na čistu kožu dekoltea, vrata i lica te ostavite da djeluje 20 minuta. Ostatke maske umasirajte u kožu i uklonite višak.

Maska se ne ispire. Koristite dva do tri puta tjedno.

Filtriraj proizvode Prikazano 4 proizvoda
AKCIJA
31 %
POPUSTA
887.00 kn (117,73 €) 612.75 kn (81,33 €)
612.75 kn (81,33 €)
349.00 kn (46,32 €)
279.00 kn (37,03 €)