Prikazujemo 1–12 od 26 rezultata

Energija i vitalnost – pokretači kvalitetnog života

Kako bi si olakšali uravnoteženje svih potreba organizma uz ubrzani način života, potražite Natura Vita proizvode za energiju i vitalnost.

Natura Vita dodaci za energiju

Više...

U našoj ponudi možete pronaći organske dodatke prehrani u obliku praha, funkcionalne čajeve, ulja za kupke, gelove za relaksaciju, opuštanje i smanjenje bolova, i tinkture za podizanje imuniteta i povećanje libida kod muškaraca i žena.

Kome ne treba pouzdan izvor energije kako bi bio vitalan kroz cijeli dan? Prirodna energetska potpora stiže iz Natura Vite! Kombinirajući preparate protiv umora i jačanje imuniteta dobivate snažnu energetsku bombu koja će vas držati tijekom cijelog dana!

Dodaci za energiju i vitalnost

Funkcionalni čajevi – odaberite jedan od čajeva koji će odgovarati vašem problemu. Zamijenite jednu šalicu kave jednom šalicom čaja i vrlo brzo ćete vidjeti promjene.

Tinkture – nekoliko kapi u omiljenom dnevnom napitku nećete ni osjetiti no vaše tijelo će prepoznati razliku u kratkom vremenu.

Uljne kupke – topla i pjenušava kupka pravo je rješenje za kraj stresnog dana. Kupke opuštaju mišiće, snižavaju razinu stresa i pomažu pripremiti tijelo za spavanje.

Kako utjecati na razinu energije i raspoloženje?

Pravilna prehrana

Prvi i najvažniji korak je pravilna prehrana, što uključuje dovoljan broj obroka kroz dan koji su pravilno raspoređeni i u sebi sadrže vitamine, minerale i sve ostale potrebne hranjive tvari za pravilan rad organizma.

Odmor

Dovoljna količina sna, ali i vrijeme za obitelj i hobije iznimno su važni. Razina stresa, nesanica i napetost nestaju nakon provođenja vremena u aktivnostima koje volite.

Energija

Količina energije u organizmu direktno utječe na imunitet te sposobnost tijela da se izbori protiv virusa i bakterija. Isto tako dovoljne količine energije u organizmu poboljšat će i ubrzati oporavak organizma od naprezanja, bolesti i raznih drugih stanja.

Vitalnost

Lakoća kojom obavljate zadatke, entuzijazam i raspoloženje mogu biti povezani s vanjskim utjecajima koji utječu na razinu stresa i anksioznosti u organizmu. Isto tako, mogu biti pokazatelji određenih stanja u organizmu koji mogu značiti da vašem organizmu nedostaje vitamina, minerala i drugih važnih nutrijenata ili ukazivati na važnije zdravstvene probleme.

Filtriraj proizvode Prikazano 1 - 12 od 26 proizvoda
AKCIJA
10 %
POPUSTA
139.00 kn (18,45 €) 125.00 kn (16,59 €)
125.00 kn (16,59 €) 278.00 kn (36,90 €)
AKCIJA
30 %
POPUSTA
139.00 kn (18,45 €) 97.00 kn (12,87 €)
109.00 kn (14,47 €) 218.00 kn (28,93 €)
AKCIJA
10 %
POPUSTA
79.00 kn (10,49 €) 71.00 kn (9,42 €)