Izjava o privatnosti

Zaštita osobnih podataka

Prodavatelj prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze te ih može koristiti za informiranje o novim i akcijskim proizvodima i ponudama, te dostavu promotivnih materijala, newslettera, unapređenja odnosa s Kupcima i radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.

Pristup newsletter bazi i bazi kupaca s osobnim podacima Kupaca uz NATURA VITA LUKA d.o.o., ima i obrt Media X, specijalizirani obrt za izradu Internet trgovina.

Prodavatelj se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.

NATURA VITA LUKA d.o.o. ne bilježi broj vaše kreditne kartice niti pohranjuje transakcijske podatke te za naplatu kreditnih kartica koristi usluge treće strane, ovlaštene banke, koja enkripcijom štiti vaše podatke.

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

 

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima Kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o Kupcima / Korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo Kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o Korisnicima i Kupcima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Politika kolačića

Kako bi stranice www.naturavita.hr ispravno radile, one moraju na računalo Korisnika spremiti malenu količinu informacija (Cookies). Prema regulacijama EU, NATURA VITA LUKA d.o.o. prije spremanja kolačića mora zatražiti pristanak Korisnika. Korištenjem Internet trgovine www.naturavita.hr Korisnik pristaje na upotrebu Cookie-a.

Korisnik isključivanjem kolačića odlučuje hoće li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u web pregledniku koji Korisnik koristi za pregledavanje web stranica. Ukoliko Korisnik onemogući kolačiće postoji mogućnost da stranica neće moći koristiti neke od funkcionalnosti koje daje www.naturavita.hr Internet trgovina.