Prikazujemo 1–20 od 45 rezultata

GREEN THERAPY tinkture su pažljivo odabranih receptura koje pružaju visoku učinkovitost u obrani, revitalizaciji i poboljšanju tjelesnih procesa i funkcija.

GREEN THERAPY tinkture - vrijedan dodatak svakodnevici

Tinkture su tekući pripravci bazirani na koncentriranom biljnom ekstraktu. Zbog visoke koncentracije biljnih supstanci tinkture su najsnažniji oblik prirodnog lijeka. Dovoljno je svega nekoliko kapi tinkture kako biste osjetili poboljšanje.

Tinkture su koncentrirani tekući biljni ekstrakti napravljeni od biljaka i koriste se kao biljni lijek. Uzimaju se oralno za ublažavanje širokog spektra zdravstvenih problema ili kao proaktivan način podrške određenim elementima vaše dobrobiti. U kemijskom smislu, to su otopine, u našem slučaju glicerina i koncentrirane biljne tvari – suhog ili tekućeg ekstrakta. Ova kombinacija omogućuje ekstrakciju većeg dijela cijele biljke i čuva lijek za mnogo dulju upotrebu.

GREEN THERAPY tinkture regeneriraju organizam, jačaju imunitet, čiste tijelo od toksina i nametnika te utječu na tjelesne procese.

Prednosti konzumiranja tinktura:

  • jednostavna konzumacija
  • koncentrirani ekstrakti
  • brzo vidljivi rezultati

Imate probleme s ispijanjem većih količina čaja i ne volite piti tablete? Tinktura je pravi odabir za vas! Potrebno je pridržavati se uputa koje dolaze uz tinkture upravo zbog visokog udjela djelatne tvari koja ima snažan utjecaj.

GREEN THERAPY tinkture dolaze uz jasne upute o doziranju, vremenu i načinu konzumiranja. Pridržavajte se uputa kao i vremenskog trajanja terapije. Obratite pažnju na napomene koje dolaze uz tinkturu o dnevnoj dozi i čuvanju nakon otvaranja.

Odakle dolaze naše tinkture?

Tinkture iz naše ponude dolaze iz Bugarske! Bugarska je među rijetkim europskim zemljama koje se po proizvodnji ljekovitog bilja mogu natjecati s azijskim zemljama, koje tu kulturu njeguju puno dulje. U Bugarskoj ima poljoprivrednika koji su uspjeli zatvoriti cijeli ciklus – proizvode ljekovito bilje, prerađuju ih i vade eterična ulja, a zatim ih prodaju na svjetskim tržištima. Zbog svega navedenog, Bugarska spada u TOP 3 izvoznika ljekovitog bilja u cijelom svijetu.

Filtriraj Prikazano 1 - 20 od 45 proizvoda
Kategorije proizvoda
Namjena
Vrsta proizvoda