Dostava

NATURA VITA LUKA d.o.o. jamči da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana nakon čega ćemo vam vratiti novac.

BESPLATNA DOSTAVA

Dostava za sve narudžbe iznad 300,00 kn je besplatna za područje cijele Hrvatske.

Trošak dostave (plaćanje karticom, Paypalom ili bankovnom transakcijom) iznosi 25,00 kn, a ukoliko se plaća pouzećem kupac dodatno plaća otkupnu uplatnicu.

Sve narudžbe zaprimljene/uplaćene radnim danom do 18 sati bit će poslane na isporuku tijekom istog dana ili najkasnije slijedeći radni dan, a dostavljene u roku 5-8 radnih dana.

DOSTAVNA SLUŽBA

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe Hrvatske pošte.

BRZA ISPORUKA UZ PRAĆENJE NARUDŽBE

Čim je roba predana dostavnoj službi za isporuku šaljemo Vam tracking code pomoću kojeg u svakom trenutku možete provjeriti stanje svoje pošiljke.

Ako roba ne stigne u očekivanom periodu (2-5 radnih dana od isporuke, prema pravilniku dostavne službe), pošaljite nam email na podrska@naturavita.hr kako bi poduzeli potrebne mjere za bržu isporuku. Za narudžbe na otoke dostava od slanja u pravilu traje nešto duže (3-5 radnih dana).

OSTALI UVJETI

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.