Dostava

Narudžbe s dostavom unutar Hrvatske

Troškovi dostave

Dostava za sve narudžbe iznad 39,99 €/ 301,30 kn kupljene u https://www.naturavita.hr/ internetskoj trgovini je besplatna za područje cijele Hrvatske. Trošak dostave za narudžbe manje od 39,99 €/ 301,30 kn iznosi 4,50 €/ 33,91 kn.

Proizvodi koji su plaćeni sukladno potvrđenoj narudžbi bit će isporučeni Kupcu u roku od 1-3 radna dana, (osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije).

Nakon što se odlučite na kupovinu možete odabrati dostavu ili osobno preuzimanje uz prethodni dogovor o terminu preuzimanja na tel: 098 605040, na adresi našeg skladišta Kašinska 9, 10 360 Sesvete,

 

Proces dostave

Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Proizvodi bit će zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list), račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Cijene dostave istaknute su na www.naturavita.hr i u njima je sadržan pripadajući PDV.

 

Dostava s plaćanjem pouzećem

U želji da vam pružimo jedinstveno korisničko iskustvo, uz mogućnost plaćanja dostave pouzećem u gotovini, za ovu vrstu usluge nudimo i posebnu pogodnost – online plaćanje putem sigurnog sustava za online autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu, WSPay. Uz online plaćanje karticama Mastercard®, Aircash Mastercard®, Maestro®, Visa® te Diners®, aplikacije KEKS Pay, ali i pomoću Aircash – prvog hrvatskog digitalnog novčanika, naša dostavna služba DPD čini preuzimanje paketa još jednostavnijim. Svoje pakete možete platiti online kada dobijete obavijest da je paket krenuo na dostavu ili kada je kurir već stigao na vašu adresu.

 

Status narudžbe

Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva obavijest na mail o statusu njegove pošiljke.

Za Kupce postupak kupnje nije završen sve dok zadovoljno ne drže svoj paket u rukama. Zbog toga činimo sve kako bi isporuke bile što jednostavnije i transparentnije. Uz funkciju Live-Tracking i fleksibilne mogućnosti preusmjeravanja, primateljima omogućujemo potpunu kontrolu nad dostavom paketa.

Ukoliko niste u mogućnosti preuzeti paket, naša dostavna služba u Hrvatskoj ima više od 1000 Pickup lokacija, jedna od njih se sigurno nalazi i u vašoj blizini! Jednostavno upišite svoj poštanski broj i/ili adresu i pokazat ćemo vam najbrži put do vama najbliže Pickup lokacije, zajedno s radnim vremenom. Ako ste rijetko kod kuće, unesite vašu omiljenu Pickup lokaciju tako da vam paketi stižu izravno tamo.

Više informacija o Pickup lokacijama našeg dostavljača pronađite OVDJE.

 

Narudžbe s dostavom izvan Hrvatske

Troškovi dostave

Dostava za sve narudžbe izvan Hrvatske kupljene u www.naturavita.hr internetskoj trgovini se naplaćuje. Trošak dostave je stvarni trošak koji je potrebno platiti dostavljačkoj službi. Trošak dostave se računa na temelju težine paketa i države/adrese dostave.

Proizvodi i dostava koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi bit će isporučeni Kupcu u roku od 7-10 radnih dana ovisno o državi dostave (za Sloveniju 1-3 radnih dana).