Pozitivne promjene su pred vratima! Upoznajte se s našim novim nazivom – GREEN THERAPY!

Green therapy

Dragi naši vjerni kupci,

Vrlo smo uzbuđeni jer želimo s vama podijeliti za nas izuzetno važnu vijest koja će označiti novu etapu naše trgovine!

S velikim veseljem vam predstavljamo naš novi naziv branda GREEN THERAPY!
Ovih dana pokrenuli smo službenu promjenu imena našeg branda iz Natura Vita u GREEN THERAPY, što će biti prekretnica u našoj evoluciji kao branda i tvrtke.

Zašto GREEN THERAPY?

Zato jer smo oduvijek bili ponosni na našu strast prema prirodi i njenim blagodatima. Želimo da ime našeg branda bolje odražava našu predanost odabiru i ponudi najkvalitetnijih prirodnih proizvoda koji vas potiču na život pun vitalnosti i ljepote. Ova promjena imena odražava našu misiju da vaše iskustvo s našim proizvodima bude još izvanrednije.

Želimo istaknuti da se osim imena branda, ne mijenja ništa drugo. Nastavit ćemo naš rad s istom strašću i pažnjom prema svakom proizvodu, svakoj narudžbi i svakom kupcu. Vaše povjerenje u nas za nas je neprocijenjivo, mi smo vam zahvalni na podršci koju nam pružate tijekom godina.

Naša web stranica i društvene mreže također će biti ažurirane kako bismo se uskladili s novim imenom. Zapratite nas kako biste ostali u tijeku s najnovijim informacijama, proizvodima i inspiracijom iz prirode.

Tranzicija rebrandinga je složen i postupan proces, a uključuje redizajn logotipa, izradu novog brand booka sa svim detaljima rebrandinga, zaštitu znaka i imena, ažuriranje web stranice, društvenih mreža, oglašavanja, promjene pakiranja proizvoda i druge aspekte. Obzirom da su naši resursi ograničeni nismo u mogućnosti sve provesti u isto vrijeme.

Molimo vas da imate razumijevanja što ćemo za proizvode pod brandom GREEN THERAPY na našoj internet stranici i na društvenim mrežama postaviti novi dizajn, a što ćete u stvarnosti još neko vrijeme dobivati proizvode sa starim dizajnom Natura Vite. To činimo iz razloga kako ne bismo prepakiravali proizvode i na taj način bespotrebno trošili prirodne resurse, ali se i dodatno financijski izložili.

Kako bismo nagradili vašu vjernost, pripremili smo ekskluzivni popust od 10% na sve proizvode sve do 15.09.2023. Koristite kupon kod “GT10” pri potvrdi narudžbe kako biste uživali u ovom posebnom daru od nas.

Ako imate bilo kakva pitanja o ovom rebrandingu ili bilo što drugo, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na podrska@naturavita.hr

Hvala vam što ste s nama na ovom putovanju. Vaša podrška nam puno znači i radujemo se što ćemo zajedno nastaviti promicati ljepotu prirode i zdrav život.

Srdačno, vaš GREEN THERAPY tim 

Ocjena naturavita.hr na Trustprofile recenzija je 9.8/10 temeljena na 55 recenzije.