Raul Cvijetić

Raul Cvijetić

Od kada zna za sebe Raul Cvijetić ima problema sa sinusima. Česte infekcije sinusa izazivale su kod njega jake glavobolje, bolove u ušima, suzenje očiju, temperaturu i malaksalost. Posljedica je bio i loš san, i naravno neprekidan umor.

 

„Upotrebljavao sam različite kapi i sprejeve za nos za ublažavanje otečenosti sluznice, osjećaja začepljenosti, te za olakšavanje disanja. Često sam koristio i antibiotike. Nažalost svi ti lijekovi imaju svoje nuspojave, pa tako nisam naišao na kapi koje bih smio upotrebljavati duže od 5 do 7 dana, jer njihova dulja primjena može imati suprotan učinak.

U stalnoj potrazi za rješenjem problema prijatelj mi je preporučio Starobiljno japansko ulje iz Natura Vite. U zdjelicu vrele vode ukapao bih par kapi ulja i inhalirao se na klasičan način. Začepljenost je nestajala već nakon par udisaja, a pritisak u glavi i glavobolja već nakon par minuta.

 Već nakon nekoliko inhalacija sinusi su se dugoročno smirili… ne mogu to pojasniti.

 Kako mi je ostao još veliki dio ulja u bočici potražio sam na internetu za što se sve može koristiti i otkrio sam i njegove druge ljekovite primjene. Hladi i opušta mišiće, osvježava dah, liječi upale u usnoj šupljini, regulira probavu,  izuzetno opušta ukoliko ga nakapate u kadu prije kupanja. Ulje za sve!

Mislim da Starobiljno japansko ulje  svatko treba imati u svojoj maloj kućnoj ljekarni!“

 

Raul Cvijetić 14. svibnja 2018.