Irena Vidaković

Irena Vidaković

Irena Vidaković za sebe kaže da ima tipčnu žensku građu tijela… i sve one probleme koja ista nosi sa sobom… oticanje nogu, pucanje kapilara, bolovi u nogama. Koristila je razne tretmane i preparate, masaže, hladne obloge, odmaranje nogu u povišenom položaju… sve sa učinkom kratkotrajnih poboljšanja, ali problem je bio uporan i uvijek isti. Posebno je bilo teško u toplijim godišnjim periodima kada su joj noge znale toliko „nabujati“ da su ispadale iz sandala, a hod je bio težak i naporan.

„U stalnoj potrazi za rješenjem problema na televiziji sam vidjela reportažu od Gelu od divljeg kestena iz Natura Vite. Kako sam baš planirala kupiti nešto za moje umorne noge odlučila sam isprobati i taj proizvod. Narudžba internetom stigla je u roku od svega dva dana. Dobila sam staklenu bočicu koju je nakon otvaranja potrebno držati u frižideru zbog toga što proizvod nema konzervansa, 100% je prirodan. To mi se odmah u početku svidjelo.

 Mazala sam noge ujutro i navečer i odmah sam primjetila razliku. Bol i napetost u nogama nestala je već drugi dan, a nakon par dana sam zaključila da su mi noge ujutro lagane i s osjećajem odmorenosti. Taj me osjećaj pratio kroz cijeli dan. Oteklina više nije bilo! Nakon samo nekoliko dana primjene!

 Crvene kapilarice su se povukle, noge su mi dobile zdravu ružičastu boju. Takve noge nisam imala nikada, to je bio moj zaključak. Gel od divljeg kestena možete namazati neposredno prije oblačenja i izlaska iz kuće, ili priej odlaska u krevet, ne masti! To je još jedna velika prednost ovog proizvoda.

 Svima koji imaju probleme slične mojima najtoplije proporučujem Gel od divljeg kestena iz Natura Vite.“

Irena Vidaković 14. svibnja 2018.