Štefica Soldo

Štefica Soldo

Štefica Soldo cijeli život ima problema s osjetljivom kožom lica i tijela. Svaka promjena okoline, dodir s novom odjećom, prijelaz iz jednog u drugo godišnje doba, rezultirali su raznim iritacijama kože. A onda je pronašla rješenje koje joj je promijenilo život!

„Moji problemi su trajali godinama, sve dok mi kćer, nesretna zbog mog stanja, nije predložila novi proizvod koji je vidjela na internetu. Naravno, pesimistična kakva sam bila, kratko sam odbila uz komentar da je to samo još jedno “prodavanje magle”. Srećom, kćer je ipak odlučila naručiti proizvod i dovela me pred gotov čin.

 Počela sam koristiti Ulje badema iz Natura Vite, bez vjere da će djelovati. Prvih dana sam se čak veselila što ne osjećam nikakvu promjenu jer je to značilo da sam bila u pravu, a onda se dogodilo. Odjednom. Ne znam točno nakon koliko, ali rekla bih otprilike nakon 10 dana ili 2 tjedna. Moja koža je zablistala! Postala je meka i podatna, istovremeno čvrsta, i bez ijednog traga iritacije, crvenila, perutanja…

Danas ne mogu zamisliti njegu svoje kože bez Ulja badema iz Natura Vite. Nakon svakog tuširanja ili pranja lica razmažem par kapi ulja na još vlažnu kožu lica ili dijelova tijela gdje mi je koža posebno osjetljiva.

 Nedavno sam Ulje badema preporučila prijateljici koja se također dugi niz godina borila sa simptomima sličnim mojima i također je bila skeptična po pitanju djelovanja sve dok se i njoj nije dogodila velika promjena.

 Najtoplije preporučam korištenje Ulje badema iz Natura Vite svima koji imaju probleme slične mojima!“

Štefica Soldo 14. svibnja 2018.